Viktigt att tänka på inför biljettköp 8 juli

Imorgon släpps biljetterna till stadionturnén 2018! Biljetter till Friends Arena i Stockholm den 14 juli köper ni här, och biljetter till Ullevi i Göteborg den 10 juli köper ni här.

För att förhindra att en massa biljetter köps upp för att sedan säljas dyrt i andra-hand så finns det nya regler som är viktiga att tänka på inför imorgon. Det som man måste komma ihåg är att namnet på den som faktiskt ska gå; så om till exempel ens pappa köper biljetterna men inte ska gå själv är det viktigt att han inte skriver sitt eget namn. Det namn som står kommer stå på biljetterna, och alla de som har biljetter i den gruppen måste gå tillsammans, för att den vars namn står på biljetten måste visa upp legitimation vid inträde till konserten.

Så här skriver ticketmaster:

“OBS! Personliga biljetter!
Denna konsert är endast för fans och följande villkor finns för att säkerhetställa att biljetter inte säljs vidare och att fans inte betalar ett högre pris för sina biljetter.

Besökarens namn, inte köparens, ska stå på biljetten. Namnet kan inte ändras efter att bokningen har gått igenom. Om bokningen gäller flera biljetter kommer det att stå samma namn på samtliga biljetter.

Den besökare vars namn står på biljetten måste visa en giltig legitimation för att få tillträde till arenan. Om dessa villkor inte följs kommer tillträde nekas. Det finns inga undantag till denna regel.
Om du ska boka mer än en biljett måste samtliga biljettinnehavare komma samtidigt till konserten, annars kommer det resultera i att biljettinnehavare blir nekade tillträde.

Inga återbetalningar görs.”

Andra saker som är viktiga att känna till är att man bara kan köpa 4 biljetter åt gången, och att det är viktigt att man inte lägger upp bilder där streckkoden är med på sociala medier och så, för om någon lyckas komma in genom att scanna din kod innan dig så kommer du inte in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *