Vad kommer hända här då?

Målet för den här hemsidan kan sammanfattas såhär:

En bra, svensk hemsida, som innehåller allt man behöver veta om den fantastiska Ed Sheeran; om hans musik, hans karriär, hans bakgrund och allt som händer runt omkring.

Inom kort kommer jag börja posta dagliga uppdateringar om vad som händer i Eds liv och all viktig information angående ny musik, intervjuer, konserter, etc.Jag kommer också lägga upp en kort biografi som sammanfattar hans liv fram till där vi är nu. Denna kommer naturligtvis uppdateras med tiden.
Jag kommer också se till att ni har tillgång till all hans musik, hans collaborations och hans covers.
Jag ska också göra mitt allra bästa för att svara på frågor ni har, det är bara att kommentera!

Jag hoppas kunna täcka allt helt enkelt.

Håll utkik! Så ska ni nog se att det händer saker här snart.

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *