Twitter-epoken är över

Tråkiga, fast kanske mest förvirrande, nyheter fick vi igår kväll när Ed twittrade att han skulle använda sig av en app för att radera alla hans gamla tweets. Många, inklusive jag själv, trodde det var antingen någon som hackat sig in på hans konto, eller ett virus, som delat appen och länken till denna destruktiva funktion.

Men det visade sig att det inte var det.

Inget hack var det. Var det bra eller dåligt? Om det hade varit ett hack så betydde det kanske att inget egentligen skulle raderas, alla gamla fina tweets och trevliga minnen skulle vara kvar, och Eds konto likaså. Samtidigt kändes Stuarts ord kanske betryggande. “allt är bra”, sa han ju. Då finns det väl inget att oroa sig för? Ed ville ta bort lite gamla pinsamma/kontroversiella tweets bara. Tråkigt, men inte the end of the world.

Men Eds konto blev tillfälligt avaktiverat, och han förlorade alla följare, och alla tweets efter 2015? Alla tidningar och nyhetssidor började skriva att Ed  lämnat twitter på grund av allt elakt folk twittrat efter hans medverkan i Game of Thrones. Men på morgonen var ju kontot ändå där, om än lite mindre? Och han sa väl bara för någon vecka sen att han inte tänker lämna twitter, bara undvika att läsa tweets (även om det också känns lite tråkigt)?

   

Men nu har han ändrat sin bio också.


“Jag använder inte det här längre, var snälla och följ mig på @teddysphotos på instagram, massor av kärlek x”

Så då är det väl så. Twitter läggs officiellt på hyllan, och den epoken är över. Om ni vill se tillbaka på några favorittweets kan ni se några här. Sen får vi väl förflytta oss till instagram och hoppas det händer mer där.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *