Egna låtar

Här är en spellista med alla låtar från Eds egna album i följande ordning:

Orange Room EP (2005)
Ed Sheeran Album (2006)
Want Some Album (2007)
You Need Me EP (2009)
Loose Change EP (2010)
Songs I Wrote With Amy EP (2010)
Plus (2011)
Multiply (2014)
Divide (2017)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *